Bok om spår och uppletande

Efter många om och men har boken kommit från tryckeriet. I min enfald trodde jag att det stora arbetet med att skriva en bok var just att skriva. Men det har visat sig vara den smidigaste delen av arbetet. Resten kan man ju inte styra själv liksom. Hursomhelst är jag mycket tacksam för de som hjälpt mig att ro iland projektet. Min käre sambo som har tvingats lära sig mer om hundträning än han någonsin önskat. Lena som gjort ett jättejobb med foton och layouten. Alla ni som läst och kommit med goda råd under arbetets gång. Stort tack även till dataproffset Patrik som sett till att boken går att beställa på ett smidigt sätt.

2 reaktioner på ”Bok om spår och uppletande”

 1. Det lätta? att skriva? jo, det kan man tycka … sedan är det att ta hand om allt runt i kring, som beställnignar. De åker heller inte iväg ”utan hjälp” så att säga.

  Grattis till att boken ÄNTLIGEN är här, och att jag själv har en kopia i handen.

  Ha det …

 2. Hej Maria !

  Jag har just läst din bok och vill nu gratulera dig. Den är BRA mycket BRA och jag kommer att rekommendera den till mina träningskamrater. Själv har jag sysslat med hund sedan 1965 och har nog lyckats ganska bra med mina hundar. På 60 talet var det ett helt annat sätt att träna hund. Jag fick utstå en hel del kritik när jag började med litet mjukare metoder. För den skull är jag inte helt överens med det moderna sättet, men jag blev glad när jag såg i din bok att du påpekade att det är viktigt att skilja på uppfostran och inlärning.
  Tänk om folk kunde lära sig läsa naturens egna lagar som styr bland vargar, vildhundar och våra egna hundar. Inlärningen i dag har utvecklat s oerhört mycket.
  Kommer du föresten ihåg Grankulla? Det är många år sedan du var här på Trollskogens camping och tränade på vår appellplan. Själv hade jag tyvärr inte tid att vara med så mycket. Jag jobbade och sommaren här på Öland är hemsk (häktisk) Nu är jag gammal pensionär och har en ung tik på 3½ år som är en riktig pärla (schäfer)
  När jag läser om er träning och dina kommentarer blir jag riktigt sjuk (avundssjuk)
  Det är allt skillnad på mellansverige och avkroken norra Öland. Jag har efter många år lyckats få ihop tre fyra träningskompisar och vi försöker göra så gott vi kan. Vi skall specialstudera din bok. Trots att jag har tränat hund i många år fastnar man lätt i slentrian
  och då blir det fel i onödan.

  Hälsningar från Bödaskogen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.