Ny kurs utlagd under kurser 2008

Första kursen för nästa år är utlagd. Den en förlagd till Boxholms hundsportcentrum med inomhustempratur och konstgräs. En suverän anläggning där det går att få ut maximal kvalitet på träningen oavsett vilken väderlek januari tänkt bjuda på.

4 reaktioner på ”Ny kurs utlagd under kurser 2008”

 1. Maria Laurén

  Hej Maria!
  Jag vill veta öveta lite mer om inomhuskursen i januari.Jag är ev. intresseradav den. Jag är ev intresserad av stuga.
  Kram Maria och Jaiko

 2. Maria Laurén

  Hej!
  Jag skrev igår att jag ev. är intresserad av kursen I Boxholm i januari 2008. Vill veta lite mer om kursinnehållet. Är i sådana fall intresserad av att hyra stuga. Jag har även pratat in ett medelande på mobilen.Mitt mail står inte i kommentararna så det verkar ha kommit bort.Kontakta mig för vidare info. Mvh Maria Laurén och Jaiko

 3. Rose-Marie Franzon

  Hej Maria!
  Jag och Speedy ISWT var med på din kurs i Tranås. Jag har ett problem Platsen Speedy blev uppkörd förra hösten och sem
  n började han gå upp till andra hundar Tränade under våren in haktryck och han har legat bra tills förra tävlingen en hund gjorde utfall mot honom på väg till platsen när den hunden sedan satte sej och började skälla så gick han dit…. Han vill leka tror jag han verkar inte osäker är inte heller aggresiv Vad gör jag har du kurser för plats jag fortsätter med haktryck leker godisretning andra som lockar hundar som skäller jag försöker dra honom från sitt läge lagt med andra säkra hundar som han känner men det verkar som problemet kommer med främmande hundar Hoppas på hjälp
  Vh Rose-Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.