Bro Håbo- INT lydnadstävling

Kort rapport från årets hitills varmaste dag.

1. Vallmyra Ylle o jag 308 p

2. Tassehagens Tazz o Diana 296.5p

3. Kronvallarens Gubben o Lena 294p

Sedan ett gäng mellan 270-280 p

10 reaktioner på ”Bro Håbo- INT lydnadstävling”

  1. Karin Westberg

    Er runda idag på Bro Håbo Bk var en inspiration för mig och förhoppningsvis för alla andra! Så här ska ett elitekipage se ut! Tack för att du visade mig vad jag ska stäva mot, jag var en ”anonym åskådare” som blev otroligt berörd av er lydnad och var tvungen att söka på er i efterhand och hittade hit. Stort grattis, ni var så värda att vinna, för mig fanns det inget annat ekipage som skulle ta hem segern. Lycka till i framtiden. /en för er okänd beundrare vid namn Karin

  2. Lisa med Alva

    STORT GRATTIS!
    Till gårdagens seger i Bro-Håbo, vilka poäng! Utifrån kommentarerna här i gästboken borde man varit på plats för att se er uppvisning:)
    /Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.