Dags för Signedebut

I helgen ska Sige göra egenskapsbeskrivningen som kelpieklubben har för att se hur avkommorna efter olika hundar ser ut i vallningen innan de är allt för mycket tränade. Tyvärr kan jag inte åka själv eftersom jag har hand om Brukshundklubbens tävlingslärareutbildning denna helg. Men min kompis Ewa tar med Signe så det ska bli spännande att se hur hon blir beskriven. Jag får väl skicka med videokameran för alla deltagare får även en stund med en instruktör och jag har lite funderingar att skicka med.

Till nästa helg ska Signe ev debutera i lydnadsklass 1, tyvärr har jag varit sjuk en period och fortfarande inte kommit igång riktigt. Träningen har ju därför blivit väldans eftersatt. Så få se vad som hinns med sista veckan. Framförallt har det blivit alldeles för lite tävlingsträning och kedjor- nu är i och för sig 1:an så kort att det nog går ändå men jag avskyr känslan att gå ut på en tävling utan att vara maximalt förbered. Jag längtar verkligen till värme och gröna planer så det går att träna ordentligt på hemmaplan igen. Härunder finns en liten film på några av 1 ans moment!

1 reaktion på ”Dags för Signedebut”

  1. Marie Winberg

    Wow! Spännande med både tävling men framförallt egenskapbeskrivningen. Skulle varit kul att vara med men det passade inte in i vårt schema 🙁 Håller tummarna för lilla fröken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.