6 reaktioner på ”Från valp till stjärna som e-bok”

 1. Kan du inte göra den till ljudbok också? Vore ju perfekt för alla oss hundmänniskor som spenderar timmar i bilen, att både kunna lära och ta sig fram samtidigt. 🙂

  1. Hej!

   Vad roligt att du vill ha boken som ljudbok! Just nu är efterfrågan lite för låg, men vi tar med oss det i framtiden och hoppas att fler blir intresserade.

   mvh
   Elsa Blomster
   Klickerförlaget

 2. Oh, vad jag önskar att den framtiden är nu ;). En ljudbok på Från valp till stjärna vore toppen! Som Zandra skriver, det är många timmar vi hundfolk sitter bakom ratten och jag skulle mycket gärna lyssna på väg till nån utställning, kurs, tävling etc.

  Tack för en mycket bra bok. Väntar spänt på del två.

 3. Önskar med att den fanns som ljudbok. Den tid man har är ju begränsad och mellan tävlingar och träningar finns det en stor andel tid som faller bort på ingenting när man sitter bakom ratten. Då hade det varit trevligt att lära sig nåt nytt så att man lyckas än bättre nästa gång valpen kommer.

  1. Ja, en ljudbok vore jättebra, men tyvärr har vi ingen möjlighet att göra det just nu då det är en väldigt stor kostnad att göra en ljudbok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.