Hektisk period

Livet far fram som ett skenande expresståg. Hela tiden tror man att nästkommande period kommer att bli lugnare. Mycket lugnare till och med. Det kanske är det som gör att man orkar hålla ångan uppe hela tiden. Som tur är beror det mestadels på att det finns så otroligt mycket man måste hinna med, så otroligt mycket man bör hinna med och ännu mer som man Vill hinna med. Just nu håller jag på att planera för vårens kurser här på Skogsborg. I princip är jag klar och kommer att kunna uppdatera min nya hemsida på egen hand så fort Patrik har möjlighet att ha en liten genomgång. Alltså kursdatum kommer inom kort.

Många frågar om boken, enligt uppgift ska den vara tryckt och skickad med den snabbaste lastbilen. Om ni passerar någonstans mellan Warsawa och himmeta och ser en vit häst med vagn i sakta mak lunka fram är det troligtvis min bok som är påväg. SUCK.

3 reaktioner på ”Hektisk period”

  1. Imorron så får du din genomgång … och kika, det var väl inte så svårt att få till ett blogginlägg 😉

    Ha det gott, syns imorron

    /Patrik

  2. Detta var ett nytt spännande snitt på inlägg! Lika intressanta som vanligt dessutom, så nu får man hålla koll här istället. Ha det jättegott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.