” Inget beslut är ochså ett beslut”

Velar fortfarande angående bruks eller lydnad. Tiden är knapp, svårt att på allvar hinna med bägge. Samtidigt kul att jobba med två grenar. Tyvärr är det så pass svårt att komma med på spårtävlingar att bruksträningen inte ens kommer till nytta om man har lite otur. Nåväl vi kör väl på som tidigare och helt enkelt ser vad som händer. Har kikat i tävlingskalendern och funderar hur vi ska lägga upp vårsäsongen. Fortfarande bara på planeringsstadiet. Vi behöver definitivt träna mer under tävlingsmässiga förhållanden, vintern blir ju väl lugn ur det perspektivet. Närmsta tiden kommer  sådana chanser, lite träning på påsksmällen, lydnadsläger och klubbarna runt omkring kommer att arrangera en träningstävling var. Det känns riktigt kul med det framför sig. Mitt framåtsändande går bra- skitbra om jag får säga det själv. Träningskompisarna säger dock att jag ska ta av mig de rosa glasögona och uppföra mig som folk istället för att tjata om mitt mediokra (enligt dem) framåtsändandet. Nåväl jag får väl säga då att det går bra med tanke på hur kort tid vi tränat på det….

Se Ylles utgång + sakta gående

ylle-sakta-vandn.wmv            ylle-utgang.wmv

4 reaktioner på ”” Inget beslut är ochså ett beslut””

  1. Nämen gud så kul att NI hörde av er!!!! 1000 TACK! Här ”velas” det också….men vi lägger nog lydnaden på hyllan ett tag – matte är ju ”bruksidiot” -Å så ska jag få börja med agility oxå 🙂

  2. Undran: Går han ”nog” sakta? Jag håller på o velar med min galenpanna, kanske kan jag vara nöjd med att han skrittar o strunta i att han skrittar så fort..?

  3. Maria Hagström

    Jag har en väldigt snabb gångstil…Nejrå han går väl snabbt. Försöker få momentet i tävlingsbartskick på kort tid, därför lite slarvig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.