Lyxproblem de lux

IMG_3883

 

Lyxproblem har jag verkligen just nu. 4 hundar att tävla med och alla är uppe i elitklass. Tindra och Ylle är troligen inkvalade till SM och behöver träning för det, med det som egentligen vore mest klokt är att satsa på de två yngre förmågorna Signe och App som utvecklats väldigt fint på sista tiden. Å ena sidan vore kul om någon av de unga kunde kvala till SM-å andra sidan får man ju bara köra två och Lotta är ju SM-general så hon är så att säga out of business. Sett från ytterligare en synvinkel så skulle knappast App och Signe ta skada av ytterligare ett års träning innan vi försöker oss på ett SM-kval.

Efter lite dividerande hit och dit har vi preliminärt bestämt att försöka hålla alla 4 i gång så bra som det bara går under våren, se till att de ungdomarna får mest träning och de äldre så de håller nivån(eller helst faktiskt blir lite bättre om man ska va ärlig) Mission impossibel möjligen men vi är ju två som tränar-Lotta tränar flitigt och lägger bra grunder och moment men hon är inte alls sugen på att tävla. Hon föredrar att vara coach och skälla på mig istället skämt åsido, så är det förstås kanon att ha två bra hundar till att välja på.

Vi tänker försöka göra en superbra plan som gör att vi använder tiden rätt och träna mest på det som mest behövs. Försöka kompensera mindre träning med bättre kvalitet. Jag ska i något senare inlägg presentera hundarna lite mer, de är rätt olika alla fyra med sina förtjänster och brister. Kul, inspirerande och spännande utmaning som jag ska försöka berätta om här på bloggen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.