Massa lydnad

En snabbcheck på SM- kvallistan i lydnad indikerar att lydnadskvalen kommer att bli betydligt högre än förra året. Det återstår ju ganska lång kvaltid och många verkar pågång!

I helgen är det talangläger igen för de som siktar mot landslaget i lydnad. Det ska bland annat träffa en tävlingspsykolog P-O Lindvall och förhoppningsvis få massor med tips och råd. Lotta och nyblivna elithundenTindra ska vara med. Själv ska jag först på en träningshelg med lydnadslandslaget i Boxholm  Där är det främst laddning inför Nordiska mästerskapen som gäller. På söndagen ska jag ha en heldagsföreläsning ”bli en bättre tävlingsförare” i Göteborg för kennel Rapport

Nu är ochså reserverna i Svenska laget utsedda: Bägge följer med till Norge men bara första reserven Mona Karlsson med Alfred  får tävla. Andra reserven Lena Andersson med Kronvallarens Gubben rycker in om någon blir sjuk eller skadad.

Här kan du se Norges lag till Nordiska- några förändringar sedan VM. Finland och Danmarks lag har jag ännu inte lyckas hitta!

2 reaktioner på ”Massa lydnad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.