Signe elithund!

2F5Q7431

 

En del av er som läser den här bloggen har på sista tiden ibland hamnat på helt andra ställen än det från början var tänkt. Det beror enligt supporten på att sidan är gammal och inte uppdaterad på länge, därför rätt enkel att hacka. Men en sprillans ny hemsida är pågång och dyker upp inom kort med innehåll skapat av mig enbart.

Nåväl avdelning skojigare uppdateringar är att Signe i helgen startat klass 3 och numera kan titulera sig elit- Signe. Programmet innehöll både bra och sämre delar. Positiv överraskning var fria följet där jag på sista tiden jobbat massor med att hon ska kunna hålla fokus när det är liv och rörelse runt omkring. Det känns som vi inte kommit speciellt långt men nu plötsligt kändes det riktigt bra. Sitt och inkallning var helt ok men på rutan kom hon lite snett så jag fick dirigera om. Sedan kom den största missen- lite slarvigt att mig men jag använder alltid samma apporter- på tävlingen var apporten mycket grövre och tyngre så hon grep den mest troligt som vanligt- tappade den i farten så den rullande in och hamnade kant i kant med hindret- hon tog genast upp den men ur det läget var det ju inte ens meningsfullt att försöka sig på ett DK. Betyg 0. Sedan avslutade hon riktigt bra med 10 på vittring och fjärr. Med 273.5 p räckte det rätt bra till första pris som tur var.

 

2F5Q9508

Fortsättningsvis tänker jag att ni här på bloggen ska få följa Signes resa mot eliten i med och motgångar. Jag har en känsla av att det kommer att innebära en lång och rätt krokig resa. Hur vi planerar och genomför fortsatt träning med bilder, filmer och resonemang. Hur vi ska ta tag i Signes svagheter och hur vi med hjälp av agility och freestyle ska göra Signe till en starkare tävlingshund. Förhoppningsvis på en ny snygg hemsida!

10153283_489847837808711_5601157233259429038_n-1

3 reaktioner på ”Signe elithund!”

  1. Marit Jacobsen

    Hei Signe og Maria 🙂 Gratulerer med opprykket, og jeg vil veldig gjerne følge Signes reise mot elitedebuten. Alltid spennende å se og lese om hva dere gjør – man får følge med om enn på laaaang avstand, og man får inspirasjon. Ønsker dere lykke til, og jeg gleder meg allerede til fortsettelsen.
    Marit og pensjonerte Ecco.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.