Snart bruks SM…

Befinner mig sedan några dagar i Falkenberg, har först haft en helgkurs i brukslydnad och en clinic om lekträning. Kul dagar med många lovande ekipage. Nu har jag några lediga dagar innan SM drar igång. Tror att jag behöver ägna dem åt spårträning. Kanske blir det bokskog och träningen i bokskog har hitills gått sådär. Inga problem med spårandet men Ylle har haft svårt att både hitta och sortera fram skogspinnar bland alla löv. Känns inte helt lovande men vi får köra hårt återstående dagar. Igår tränade vi lydnad  med Fia och Anki, den gick hyfsat men som sagt just nu känns det lång till lydnadsplanen…

Samma dag som bruks- SM tar slut är det dags att ta tag i nästa projekt- lydnads VM, då återstår ca 6 veckor till tävlingen. Lite kort tid för uppladdning tycker jag men bara att kavla upp ärmarna och försöka göra en så bra plan som möjligt. Skulle både vilja fixa en del detaljer samt jobba med helheten. Planen är att försöka att spetsa lydnaden ännu mer än inför lydnads SM- riskabelt men om det håller kanske det kan räcka långt.

Tindra och Lotta har fått besked om att de blir kvar i talanggruppen. Gruppen ändras hela tiden och nu finns det möjligheter för nya talanger att söka in i gruppen. Passa på att sök om du har en lovande lydnadshund och tävlat minst klass 2. Återkommer med länk!

ylle-sta

15 reaktioner på ”Snart bruks SM…”

 1. Annica & dom galna russlarna

  Vi håller alla tummar och vildsinta tassar för er på SMet. Lycka till

 2. Stort tack för en mycket trevlig och sporrande träningshelg. Och lika stort tack för trevligt samarbete kring tisdagens clinic, som du genomförde väldigt inspirerande och proffsigt!

  Nu håller vi alla tummar och tassar för att du och fina Yllle ska få ha riktigt roligt under tävlingarna!

 3. Jag vill tacka för en underbart lärorik clinic!
  Mycket nytt för mig men precis vad jag och mina hundar behöver. Och ingångsträningen!…Precis vad vi har klurat på i evigheter känns det som. Med mera…
  Jag vill gärna komma på besök (träningsbesök) när du har landat efter dina turnéer i höst.
  Vilken inspirerande människa du är!
  Lycka till-hälsningar ifrån mej!

 4. Hej svejs!

  Tack för en jätterolig clinic i tisdags & för dina snälla ord om mig & Baggis! De värmer verkligen. Du är så duktig & gör det komplicerade så enkelt. Vi kommer & hejar på dej imorgon – lycka till.

  Hälsningar Cina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.