Sommarprojekt och träning

I tisdags hade Ewa fixat en heldagsträning, först två pass lydnad. Sedan bara att sätta sig ner och bli serverad picnic lunch. Vidare avfärd till skogen för uppletande. Därefter ytterligare ett lydnadspass och ett uppletandepass. Kanongivande dag träningsmässigt och bäst av allt- efter träningen väntade Ewa med en tre- rättersmiddag. Våra matträningsdagar är alltid himla trevliga men den här tiden på året är det extra spännande att träffas då alla kommer från olika läger och andra träningsarrangemang. Mycket att avhandla blir det med nya tankar och nytt skvaller i massor.

SM närmar sig med stormsteg, det känns som vanligt att man inte hunnit träna ens i närheten så mycket man skulle vilja- fast å andra sidan skulle SM komma när man kände sig klar hade antalet SM starter vid det här laget varit noll. Bra träning handlar förmodligen lika mycket om prioriteringar som om bra kvalitet. Helt enkelt i så hög grad som möjligt försöka lista ut vad som lönar sig bäst bedömningsmässigt att träna på. Och träna på just det. För mig är det ett ganska nytt sätt att tänka, tidigare har jag bara utgått från vad jag själv tycker. Bra på ett sätt men det gäller att inte avskärma sig allt för mycket från verkligen, dvs att det är inte mitt sätt att tänka bedömningsmässigt som råder i alla lägen. Det allra flesta har begränsad tid att träna och då gäller det att träna på rätt saker om man samtidigt har höga ambitioner.

ylle-kecke

Idag har vi vandrat dryga 2 mil mellan Björsjö och Kloten. En skön promenad för både oss och hundar.

ylle-bro

 

 

 

 

 

Ett av sommarens projekt närmar sig sitt slut. En punschveranda. Så här började det:

p1011440

Och så har blev det…..

p1011449

5 reaktioner på ”Sommarprojekt och träning”

  1. Gissa vad… jag fick ingen sommarsemester… den lede B ruskade katten och kvar efter besök på Det Stora Djursjukhuset fanns endast 1000 kronor på krediten. Så jag tog tillbaka semestern och jobbar igen. SUCK!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.