Spår SM

7e2f13761.JPG

Imorgon är det dags – Bruks SM i Västerås. Formen känns så där, vi har för många svaga delar. Det behövs ett mirakel för att allt ska flyta på utan några stötestenar. Jag vet att jag inte kan begära så mycket mer än att jag faktiskt får vara med, men så fort det närmar sig en stor tävling är det svårt att hålla tillbaka ambitionsnivån. Fredagen innehåller veterinärbesiktning och lottning, lördagen spår och uppletande och söndagen lydnad för de som trasslat sig runt spåret. På ett sätt är det skönt att kunna bo hemma men den riktiga SM känslan har svårt att infinna sig. Hur som helst ska jag verkligen försöka att ha en trevlig och kul helg oavsett hur det går( ingen lätt uppgift direkt- show me a good looser and I show you a looser….) Det ska bli spännade att se alla hundar, speciellt på lydnaden, bara att hoppas att det stämmer med tider så att man hinner se alla man vill. Det var några år sen sist som jag var på bruks SM därför känns det extra spännande och se om och vilken utveckling som skett på den fronten.

Alla ni som är det minsta bruksintresserade – åk till västerås i helgen- kolla in Sveriges bästa brukshundar och få massor med träningsinspiration!

20 reaktioner på ”Spår SM”

 1. Heja Maria&Ylle!!! Ni är bäst, oavsätt placering, det vet vi alla som känner er.
  Ta det lugnt och njut av helgen!
  Kram Hannapanna & Assipassi

 2. Efter vad jag sett på sbk västmanlands resultatsida så är det väl bara att gratulera till en 6:e plats på Spår-SM!!
  Otroligt! Eller rättare sagt ,fantastiskt!
  Två SM på en sommar och jättefina placeringar och med en så ung hund!!!
  GRATTIS,GRATTIS!!!!

 3. Jättegrattis till en fin 6:e plats. Starkt jobbat med en SuperYlle som verkade vara toppentaggad under lydnaden. Han är så fin att se (o du me för den delen, som du hanterar tävlingssituationen med den unga killen) Tummen upp.
  /katja

 4. JÄTTE GRATTIS till er 6:e plats!! Jag följde er på nätet med spänning igår och tyvärr så missade jag lydnaden idag…jag kom för sent!! Duktiga Yllet!! Otäckt med påhoppet på träningen…tur att man har sin syster ibland:)
  Vi ses på onsdag!!

  Eva, Silo, Axi och Scylla

 5. Karin & Lollo

  GRATTIS! Ni är ju helt GRYMMA! Vilken säsong…! Hurra, Hurra, Hurra, Hurra!
  /Karin S

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.