Tack, och glad midsommar

p1011408

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vill tacka för alla grattisar här på sidan- jättekul att så många skrivit en rad! Vill även passa på att tacka alla er som på något sätt hjälpt oss med träningen. Törs inte börja räkna upp några namn, då kommer jag garanterat att glömma några. Men eftersom vi åker runt och tränar en del så är det givetvis många som vid det här laget på något sätt är eller har varit inblandade i vår träning. Ni som hjälpt oss har givetvis en del i vår framgång och jag hoppas verkligen att ni känner så!

Efter SM har jag varit på tvådagars vallningskurs. Det var jättetrevligt på alla sätt och vis men jag tror att jag gjorde min allra sämsta tränarinsats någonsin. Var alldeles för mentalt urladdad efter SM helgen för att orka ta tag i träningen. Hundarna, speciellt Ylle var olydiga, min konstiga förklaring var att vi bara tränat lydnad. Fast lydnad på planen och lydnad bland fåren är två helt skilda saker. Möjligen har Ylle tänt ytterligare ett snäpp på lydnaden och plötsligt gör vad som helst för att få fortsätta valla. Tindra var olydig första passen men sedan fungerade det bättre. Hursomhelst ett längre vallningsuppehåll, en SM helg uttröttad förare och två taggade hundar var en kass kombination.

Glad midsommar allihopa, nu ska jag lägga mig på sofflocket och dingla med silvermedaljen. Skojade bara, nu börjar marschen mot bruks SM i slutet på augusti. Och även marscen mot nästa års SM i lydnad- nu har man ju tid på sig att rätta till saker inför 2010!

11 reaktioner på ”Tack, och glad midsommar”

  1. Hejsan!
    Grattis till medaljen och framförallt, tack för all inspiration du ger med dina inlägg och filmer. Har varit inne och läst det senaste halvåret och det är verkligen givande o roligt. Ser fram emot bruks-SM och önskar dig lycka till!
    Mvh Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.