VM Gubben

IMG_4120

Alltså- vi har blivit uttagna att representera Sverige på VM för sjunde året i rad. Tidigare har vi varit med i Bratislava, Herning, Paris, Salzburg, Budapest och Helsingfors. I är bär det iväg till Turin. På det första VM.et var Ylle 2.5 år och på årets VM har han hunnit bli 9.5 och är förmodligen mer berest än många människor. Och gått från grabb till gubbe!
I svenska landslaget tävlar i år ochså:
Carin Bengtsson med Lyxa Border collie
Susanne Ortmanns med Edda Hovawart
Helena Lindholm med Pic-nic Golden retriver
Elenor Edberg med Mexx Border Collie
Lena Lövroth med Seger Border collie
Reserv: Nina Svartberg med Super Tollare
Visst är det väl otroligt skoj att i svenska laget finns 5 !!!! olika raser, rätt unikt skulle jag tro och så oerhört bra om man vill bredda sporten för det visar ju att man med bra träning kan komma långt med olika raser.

Under dessa år tror jag att Ylle alla gånger varit bland topp 3 på rankinglistan när det varit dags för uttagning. De flesta gångerna som nr 1 Det är helt super tycker jag. På 7 år har det ju hänt en hel del utvecklingsmässigt inom lydnaden och som en god träningskamrat sa, Ylle har under alla år egentligen aldrig slutat att utvecklas. Det är få förunnat med en hund som kan prestera på topp i år efter år. Och under alla år har vi aldrig haft några större dippar. Fantastisk grym hund!

IMG_4197

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.